U, de petitionaris
68303218 2377004319042942 2434117786671251456 n 1

Itgel, Ninjin en Setgel en hun ouders moeten blijven

53 ondertekeningen

Binnenkort is het hoger beroep voor deze kinderen. Binnenkort wil IND ze Nederland uitzetten! Voor ons vrienden- kennissen is het belangrijk dat Itgel, Ninjin en Setgel en hun ouders een permanente verblijfsvergunning gaan krijgen. Ze zijn in Nederland geboren en hebben hier hun TOEKOMST!

Petitie

Wij

vrienden en kennissen van Itzel, Ninjin, Setgel en hun ouders willen dat zij in Nederland blijven!

 

constateren

  • Deze kinderen voldoen aan de belangrijkste voorwaarden namelijk zij zijn in Nederland geboren, ze wonen 5 jaar in Nederland en hebben hier hun leven opgebouwd!

  • Deze kinderen en deze familie hebben sterke banden met hun omgeving, hebben hier hun school, hun vrienden, hun clubs waar ze lid van zijn.

  • De gedachte achter het kinderpardon is dat het weigeren van de verblijfsvergunning na vijf jaar vrijwel altijd schadelijk is voor hun ontwikkeling.

 

en verzoeken

Met klem willen wij u vragen om de zaak te herzien en deze familie een permanente verblijfsvergunning te geven zodat ze hier hun toekomst verder op kunnen bouwen!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Staatssecretaris 
Petitieloket:
Einddatum:
09-11-2019 
Petitionaris:
Jeanne van Beers 
Organisatie:
Switch Jeugdzorg 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen