U, de petitionaris

Invoering Wet aanpak woonoverlast (aso-wet) in Delft

7 ondertekeningen

Sinds juli 2017 is de Wet aanpak woonoverlast (ook wel aso-wet genoemd) landelijk ingevoerd. Deze wet geeft gemeenten extra mogelijkheden om veroorzakers van woonoverlast aan te pakken. Deze wet is echter per gemeente pas van toepassing nadat een hierop aansluitend artikel in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) is opgenomen.

Petitie

Wij

inwoners van de gemeente Delft met overlast staan bij wooncorporatie , gemeente delft , hulp instanties aan de kant . wel elke maand huur betalen geen woon genot kan toch niet! . teken de petitie dank u wel!! .

 

constateren

  • dat de Wet Aanpak Woonoverlast nog steeds niet van kracht is binnen de gemeente Delft terwijl diverse inwoners wel degelijk (ernstige) woonoverlast ervaren

  • dat de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) reeds in juni 2017 in een brief aan alle gemeentes een voorbeeldtekst heeft gestuurd om de APV hierop aan te passen

  • dat inmiddels ruim 200 (van de 355) gemeentes in Nederland de APV hierop hebben aangepast

 

en verzoeken

door middel van een aanpassing van de APV, de Wet Aanpak Woonoverlast van toepassing te verklaren en de aanpassing per direct in te laten gaan.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Delft 
Petitieloket:
Einddatum:
05-07-2021 
Petitionaris:
petra van de berg 

Geschiedenis

Ondertekeningen