You, the petitioner

Ine Aasted-Madsen als onze volksvertegenwoordiger!

1,042 signatures

Helaas heeft de petitie niet geholpen en zal Ine na de verkiezing niet terugkeren in de Tweede Kamer. Wel heeft Ine gezegd zich te blijven inzetten voor mensen in de knel.

Petition

We

(groot)ouders, familie, veteranen en andere belangstellenden die veel steun hebben ondervonden van Ine

 

establish that:

Er is veel mis in de jeugdhulpverlening en jeugdbescherming. Ine degene is, die zich inzet voor verbetering van de bestaande toestand en herstel van gemaakte fouten, waar zoveel kinderen de dupe van zijn geworden. Ine heeft in de Tweede Kamer een grote sociale betrokkenheid getoond bij de mensen die een beroep op haar deden. Ine heeft visie en weet exact aan te geven waar de knelpunten in de Jeugdzorg zitten. Ine benoemt niet alleen de problemen, maar weet ook hoe ze opgelost kunnen worden. Ine is zeer toegankelijk en is bereid te investeren in mensen.

Ine is ook binnen de Nederlandse veteranen wereld een welbekende persoonlijkheid. Ine heeft zich ook hiervoor met toewijding en bekwaamheid ingezet.

 

and request

Ine Aasted-Madsen van Stipthout bij de komende verkiezingen dusdanig op de lijst te plaatsen, dat zij zeker gekozen wordt als onze volksvertegenwoordiger. Ine moet de kans krijgen om haar werk voort te kunnen zetten en af te maken. Mocht uw partij zitting nemen in het nieuwe kabinet, zouden wij haar graag op de post van Jeugd en Gezin zien.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Petition desk:
Closing date:
2010-04-24 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Ada Busman  
Organisation:
veteranen en platform familierecht 

History

Signatures

Updates

Ine blijft zich buiten de Kamer inzetten

Beste mensen,   Van Ada Busman kreeg ik de inloggegevens om me rechtstreeks tot u te kunnen wenden. Allereerst om mijn dank uit de spreken voor het vertrouwen dat jullie in mij gesteld hebben. Ik was zeer gemotiveerd om door te gaan in de Tweede Kamer en me in te zetten voor mensen die op een of andere manier knel zaten tussen regels op papier en de dagelijkse werkelijkheid.

+Read more...

Vandaag werd definitief duidelijk dat ik niet op de lijst van het CDA sta voor de komende verkiezingen. Ik vind het erg voor al die mensen die hoopte dat ik die zaken in Den Haag kon aanpakken die in de dagelijkse praktijk voor veel ellende zorgen. Maar ondanks dat ik niet terugkeer in de Kamer, zal mijn partij het CDA, mijn pleidooi voor waarheidsvinding binnen de jeugdzorg en verbetering van de veteranenzorg doorzetten en ik zal achter de schermen de zaak blijven volgen en me er mee bemoeien als het nodig is. Na 9 juni zal ik mijn bedrijfje Tobas dienstverlening uit de winterslaap laten ontwaken en zal ik met name die zaken aanpakken waar ik echt het verschil kan maken voor mensen. Tot slot, dank ik jullie nogmaals voor het vertrouwen dat u in mij stelden. Ine Aasted-Madsen

2010-04-24