You, the petitioner
A2doorhoepeltje

Inburgering - maak het mogelijk!

945 signatures

Het taalniveau bij het inburgeringsexamen is de afgelopen jaren te moeilijk gebleken voor meer dan 50% van alle inburgeraars. Het examen nu moeilijker maken is daarom niet logisch: het aantal inburgeraars dat niet aan de norm kan voldoen, zal groter worden.

Petition

We

actief betrokken bij de inburgering: (partners van) inburgeraars of werkzaam in de inburgering.

 

observe

dat het huidige inburgeringsniveau (A2) ook nu voor velen te moeilijk is, dat de minister voornemens is om de norm van het taalniveau bij de inburgering te verhogen van taalniveau A2 naar taalniveau B1,

 

and request

de minister en de politieke partijen de verhoging van de norm voor inburgering van A2 naar B1 in heroverweging te nemen en daarbij de mening van deskundigen in de oordeelsvorming te betrekken.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2020-05-16 
Lead petitioner:
Ad Appel 
Organisation:
Ad Appel Taaltrainingen/docenten inburgering  
Website:

History

Signatures

Updates

Veel ondertekenaars - blijf delen!

Aan allen:

Er zijn al veel ondertekenaars, bijna 800. Dat is mooi, maar het gaan er nog veel meer worden. Wij willen de handtekeningen graag aan de minister aanbieden. Dan moeten het er natuurlijk wel veel zijn ... Dus: jullie hebben als eersten ondertekend, hopelijk helpen jullie als tekenaars van het eerste uur om deze petitie te verspreiden! Delen zal ons verbinden. .

2020-01-13