You, the petitioner
6847cb43 e48b 4fc5 8fa3 f090f1026be1

Ik wil een andere wereld en niet meer meedoen aan dit systeem

Feedback heeft u de e-mail met suggesties ontvangen? In de huidige vorm is de petitie te onduidelijk om te publiceren.


Ik wil eruit, ik wil niet meer meedoen met dit systeem. Het systeem is ziek. We hebben dringend behoefte aan iets nieuws. Geen great reset opgelegd door dezelfde mensen uit het oude systeem. Maar een nieuwe wereld die we samen bouwen met nieuwe ideeën en nieuwe mensen, gebaseerd op nieuwe waarden.

Petition

We

de mensen van dit land, van deze wereld

 

observe

Dat het huidige systeem ziek is en niet meer beter gemaakt kan worden. Zeker niet door dezelfde mensen die het systeem verziekt hebben. We pleiten daarom voor een definitieve opschorting van ons huidige staatsbestel totdat er in gezamenlijkheid een nieuwe rechtvaardige weg gevonden is, gebaseerd op nieuwe waarden, nieuwe ideeën, met respect voor elkaar en al het leven, en vrijheid en gelijkheid voor iedereen.

 

and request

Onmiddellijke ontbinding van de gehele overheid, het opstellen van decentrale denktanks waar de gehele bevolking aan kan participeren, een nieuw bestuur volgens de ideeën van Terrill Bouricius, opdat we gezamenlijk een nieuwe weg kunnen vinden.

Current status

We have send you an e-mail from webmaster@petities.nl. To continue with your petition you must follow the link in it.

 

Details

Addressed to:
Koning 
Petition desk:
Closing date:
2022-07-04 
Status:
Draft 
Lead petitioner:
Demos 

History

Signatures

Updates

Het kan: een totaal andere inrichting van onze democratie

Bouricius T., (2013) “Democracy Through Multi-Body Sortition: Athenian Lessons for the Modern Day”, Journal of Public Deliberation 9(1). doi: https://doi.org/10.16997/jdd.156.

2022-01-07