U, de petitionaris
Image

Ik sta naast Geert Wilders

24.547 ondertekeningen

Wij willen onze afschuw uitspreken over deze schaamteloze poging een gekozen politicus te intimideren en daarmee zijn gehele achterban monddood te maken. Geert voor het volk, het volk voor Geert! Met deze petitie willen we Geert Wilders een hart onder de riem steken. Samen sterk, Coniunctis viribus!

Petitie

Wij

Bezorgde en door politiek correct Nederland genegeerde burgers,

 

constateren

  • Dat met de vervolging van Geert Wilders onze vrijheid van meningsuiting, onze veiligheid en onze identiteit ernstig worden aangetast en dat de man wel een steuntje in zijn rug verdient,

  • dat het OM, beroepsboeroepers en andere gekwetsten maar een hobby moeten zoeken, danwel ergens anders moeten uithuilen.

 

en verzoeken

de Tweede Kamer om dit soort processen onmogelijk te maken.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Doneer aan Geert Wilders en zijn PVV!

Allerbeste ondertekenaars van de petitie Ik sta naast Geert Wilders,

Het heeft even geduurd voor u wat van mij hoort, waarvoor mijn excuses. Tijdens het ondertekenen van de petitie heeft u aangegeven een donatie te willen doen ten behoeve van deze petitie.

+Lees meer...

Ik heb besloten dat maar 1 iemand recht heeft op uw vrijgevigheid en dat is Geert Wilders zelf. U steunt deze man niet voor niets. Geert Wilders leeft al 12 jaar in onvrijheid en zoals recentelijk bleek ook niet geheel in veiligheid. Al die tijd heeft hij geen dag overgeslagen in het verdedigen van ons mooie Nederland en al onze verworven vrijheden. Hij kan zijn campagne inmiddels weer hervatten, maar enkel omdat de Marechaussee haar elitekorps stuurt.

Laten we Geert Wilders samen nog 1 keer zien wat hij voor ons betekent. In goed overleg met de PVV in Den Haag zou ik u bij deze willen vragen om uw donatie over te maken aan de Stichting Vrienden van de PVV op IBAN: NL 98 INGB 0670472344. Namens Geert Wilders en zijn hele team:

Ontzettend bedankt!

Met dankbare groet,

Tamara Wulffelé, petitionaris

PS: een donatie aan deze site die de petitie mogelijk heeft gemaakt is ook altijd van harte welkom

02-03-2017

@geertwilderspvv

Ik sta naast Geert Wilders https://t.co/GfxJyerR31— Geert Wilders (@geertwilderspvv) November 23, 2016 .

23-11-2016

Deel deze petitie voor meer vrijheid!

Beste ondertekenaars,

Ten eerste ontzettend bedankt voor het uitspreken van uw steun voor onze democratie, onze vrijheden en voor Geert Wilders zelf. In 2,5 dagen tijd hebben we ook al ruim 10.000 ondertekenaars van over de hele wereld! Want of u het nu met hem eens bent of niet; geen enkele politicus zou toch zijn/haar politieke standpunten voor de rechter moeten hoeven verdedigen in plaats van in de politieke arena?

Om onze gekozen vertegenwoordigers in de Tweede Kamer nog meer te doordringen van de ernst van ons verzoek om dit soort processen in de toekomst onmogelijk te maken, willen we u eenmalig vragen om iedereen om u heen te attenderen op deze petitie.

+Lees meer...

Misschien niet omdat ze het met Geert Wilders eens zijn, dan toch wel omdat iedereen zèlf in het beklaagdenbankje terecht kan komen bij het uiten van zijn/haar mening over ieder willekeurig onderwerp.

Dank u wel!

PS: oneindige dank voor alle toegezegde donaties. We zullen ervoor zorgen dat deze in het geheel bij Geert Wilders/de PVV terecht zullen komen

19-11-2016