U, de petitionaris

Ik heb op FVD gestemd

123 ondertekeningen

Wij, Nederlanders, die op FvD gestemd hebben, willen graag een tweede manier om onze stemmen te tellen. Door deze petitie te ondertekenen worden de aantallen beter zichtbaar en kan er minder discussie over ontstaan. Wij verzoeken FVD-stemmers om zoveel mogelijk hun FVD-stem publiek of anoniem kenbaar te maken via Petities.nl zodat wij samen sterk staan en onze stem gehoord wordt.

Petitie

Wij

Wij, FVD-stemmers, willen graag duidelijkheid, zekerheid en vertrouwen kunnen hebben in het aantal FvD-stemmen.

 

constateren

  • dat er nieuwe methoden (zoals stemmen via post) zijn ge├»ntroduceerd die meer vatbaar zijn voor manipulatie.

  • dat voor de controle van een verkiezingsuitslag wij afhankelijk zijn van diverse organen die mogelijk be├»nvloedbaar zijn of misschien zelfs corrupt.

  • dat het in andere landen niet mogelijk is gebleken om alle stemmers vertrouwen te geven in de uitslag. Wij willen dit proberen te voorkomen.

 

en verzoeken

om discrepanties in de stemuitslag te corrigeren indien ze afwijken van de Petities.nl-aantallen van deze controle telling.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
14-06-2021 
Petitionaris:
G Quadvlieg 

Geschiedenis

Ondertekeningen