U, de petitionaris
Ik staak mee

IJzersterke leraren in het speciaal onderwijs mogen geen uitstervend ras worden

3.040 ondertekeningen

Speciaal onderwijs is keihard nodig. Leerlingen met ingewikkelde problemen komen niet tot leren op de gewone basisschool of middelbare school. Ze schreeuwen om vakkennis die het speciaal onderwijs maar mondjesmaat kan bieden. Investeer nu in leraren op het speciaal onderwijs voordat het te laat is.

Petitie

Wij

Organisaties die speciaal onderwijs bieden en/of medewerkers in het speciaal onderwijs

 

constateren

  • Dat ieder kind recht heeft op passend onderwijs. Ook leerlingen met complexe problematiek. Ieder kind verdient een goede toekomst.

  • Dat als we nu niet investeren in het speciaal onderwijs, we in de toekomst een groot aantal leerlingen niet op de juiste manier kunnen ondersteunen.

 

en verzoeken

  • De formerende partijen om de aankomende kabinetsperiode niet alleen in het primair onderwijs, maar met name in het speciaal onderwijs te investeren.

  • Erken de expertise in het speciaal onderwijs en creëer budget om deze vakkennis in te zetten als waardevolle aanvulling binnen het passend onderwijs.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
(in)formateur 
Petitieloket:
Einddatum:
24-04-2018 
Antwoord verwacht:
10-01-2018 
Petitionaris:
iHUB 
Organisatie:
iHUB 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen