U, de petitionaris

IJsselsteins schreeuwt om cultuur! Red Kwibus!

403 ondertekeningen

Alle structurele cultuursubsidies in IJsselstein worden geschrapt! Dit raakt Kwibus onevenredig zwaar nu niet lang geleden het nieuwe onderkomen theater Pantalone betrokken is. Zorg ervoor dat Kwibus mooie voorstellingen kan blijven maken voor jong en oud!

Petitie

Wij

vrienden van Kwibus

 

constateren

dat Kwibus zwaar gestraft wordt door het schrappen van de structurele subsidie. Sinds 2 jaar heeft Kwibus onderdak in (het ongesubsidieerde) theater Pantalone waar zij 6 producties per jaar maakt. Alles bij Kwibus en Pantalone wordt geheel verzorgd door vele vrijwilligers. Het schrappen van de structurele subsidie treft Kwibus onevenredig zwaar. Deze is cruciaal voor de huisvesting van Kwibus. Andere culturele instellingen hebben in het verleden huisvesting van de gemeente gekregen, Kwibus wordt zwaar gestraft voor een initiatief wat nog geen twee jaar geleden ondersteund is door de gemeente.

 

en verzoeken

De gemeente om gelijkblijvende structurele subsidie zodat Kwibus onderdak houdt en door kan gaan met het maken van cultuur voor en door jong en oud.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
IJsselstein 
Petitieloket:
Einddatum:
16-12-2010 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Paul van der Lee 
Organisatie:
Theaterstichting Kwibus 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuwtjes

Nog geen nieuws over deze petitie.