U, de petitionaris
Image

Houd voetgangerstunnel station Weesp open

134 ondertekeningen

De NS willen binnenkort de drukgebruikte voetgangerstunnel onder station Weesp na 30 jaar afsluiten voor niet-reizigers. Hiermee worden Weespers in groeiende wijk Leeuwenveld weer eens met de neus op de groter wordende spoorbarrière gedrukt. Behoud deze tunnel voor Weesp als GO way, geen NO way!

Petitie

Wij

De bewoners van de wijk Leeuwenveld, de werknemers van de bedrijven en de overige passanten,

 

constateren dat:

Dat met sluiting van de voetgangerstunnel onder het station Weesp voor niet-reizigers een drukke looproute en levensader tussen de wijk Leeuwenveld en de rest van Weesp wordt afgesneden. Dit betekent voortaan een omweg voor voetgangers via de niet uitnodigende kille Bouhuystunnel, waardoor de kloof tussen woonwijk Leeuwenveld en het levende Weesp met de winkels en scholen zich verdiept. Wij willen de enige echte verbinding met Weesp niet kwijt!

 

en verzoeken

De gemeente Weesp daadkracht te tonen en zichtbaar op de komen voor haar inwoners 'aan de andere kant' van de spoorbarrière om de afsluiting van de veelgebruikte voetgangerstunnel onder station Weesp te voorkomen met alle middelen die haar ter beschikking staan. IJver als gemeentebestuur voor een GO way en voorkom een NO way en behoud de levensader van en naar Leeuwenveld, dat nog steeds onderdeel van Weesp is en wil zijn.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Weesp 
Petitieloket:
Einddatum:
09-05-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Gerton van Unnik 

Geschiedenis

Ondertekeningen