You, the petitioner
C0712cca 867c 4cf7 bc77 228e6c982119

Houd Ouddorp open en leefbaar

813 signatures

In deze petitie kunt u uw stem laten horen tegen de plannen om Ouddorp 365 dagen per jaar af sluiten voor alle rijdend verkeer. Bereikbaarheid van de winkels en bewoners is dan voorbij.

Petition

We

Ondernemers, bewoners en kerk van het dorpscentrum

 

establish that:

Dat afsluiting van het dorpscentrum Ouddorp gaat leiden tot een noodlijdend winkelbestand met als gevolg leegstand, tekort aan parkeerplaatsen en bereikbaarheidsproblemen voor bewoners en kerk.

 

and request

De gemeente Goeree-Overflakkee de visie op een totale afsluiting te herzien en in gesprek te gaan met alle belanghebbenden om in gezamenlijkheid tot een nieuwe visie te komen

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Goeree-Overflakkee 
Petition desk:
Closing date:
2023-06-23 
Lead petitioner:
Raymond de Busschère  
Organisation:
Actiecomité “Ouddorp is van ons allemaal” 

History

Signatures

Updates

Steun ons met onderstaand mandaat!

Na de gemeente-avond van 8 feb j.l. kunt u ons steunen met een mandaat om uw mening wederom bij de gemeente G-O bekend te maken.

+Read more...

Met onderstaande link kunt u deze downloaden en aan ons toesturen op ons email-adres ouddorpisvanonsallemaal@gmail.com of even langsbrengen bij Warenhuis van der Bok of Slagerij Floresteijn. Hartelijk dank voor uw medewerking!

https://www.dropbox.com/scl/fi/nnj2hi8wuaw5em6zciezy/StichtingComiteOuddorpMandaatOpenOuddorp.pdf?rlkey=gpfowcm4xp3u37zutlv8sgpst&dl=0

2024-02-12