U, de petitionaris
C0712cca 867c 4cf7 bc77 228e6c982119

Houd Ouddorp open en leefbaar

813 ondertekeningen

In deze petitie kunt u uw stem laten horen tegen de plannen om Ouddorp 365 dagen per jaar af sluiten voor alle rijdend verkeer. Bereikbaarheid van de winkels en bewoners is dan voorbij.

Petitie

Wij

Ondernemers, bewoners en kerk van het dorpscentrum

 

constateren dat:

Dat afsluiting van het dorpscentrum Ouddorp gaat leiden tot een noodlijdend winkelbestand met als gevolg leegstand, tekort aan parkeerplaatsen en bereikbaarheidsproblemen voor bewoners en kerk.

 

en verzoeken

De gemeente Goeree-Overflakkee de visie op een totale afsluiting te herzien en in gesprek te gaan met alle belanghebbenden om in gezamenlijkheid tot een nieuwe visie te komen

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Goeree-Overflakkee 
Petitieloket:
Einddatum:
23.06.2023 
Petitionaris:
Raymond de Busschère  
Organisatie:
Actiecomité “Ouddorp is van ons allemaal” 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Steun ons met onderstaand mandaat!

Na de gemeente-avond van 8 feb j.l. kunt u ons steunen met een mandaat om uw mening wederom bij de gemeente G-O bekend te maken.

+Lees meer...

Met onderstaande link kunt u deze downloaden en aan ons toesturen op ons email-adres ouddorpisvanonsallemaal@gmail.com of even langsbrengen bij Warenhuis van der Bok of Slagerij Floresteijn. Hartelijk dank voor uw medewerking!

https://www.dropbox.com/scl/fi/nnj2hi8wuaw5em6zciezy/StichtingComiteOuddorpMandaatOpenOuddorp.pdf?rlkey=gpfowcm4xp3u37zutlv8sgpst&dl=0

12.02.2024