U, de petitionaris

Houd mevrouw Bhagwandin op het ROC!

36 ondertekeningen

Het contract van een van de meest kundige, betrokken en bevlogen docenten van de opleiding JAD aan het ROC van Amsterdam, Sunita Bhagwandin, wordt niet verlengd door dalende aanmeldingen voor de vernieuwde opleiding. Dit mag niet gebeuren!

Help ons mevrouw Bhagwandin op het ROC te houden!

Petitie

Wij

studenten, oud-studenten en collega's

 

constateren

dat het contract van Sunita Bhagwandin niet wordt verlengd vanwege puur bedrijfseconomische redenen en er niet is gekeken naar de kwaliteit van het onderwijs dat zij biedt. Mevrouw Bhagwandin is een van de meest kundige, betrokken en bevlogen docenten van de opleiding Juridisch-Administratief Dienstverlener aan het MBO College Amstelland en haar ontslag zou de opleiding allesbehalve goed doen.

 

en verzoeken

dat de directie haar beslissing heroverweegt en dat ze het contract van mevrouw Bhagwandin alsnog verlengt.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
schoolbestuur 
Petitieloket:
Einddatum:
31-08-2022 
Petitionaris:
Louise Werrij 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Anoniem ondertekenen

Lieve ondertekenaars,

Anoniem ondertekenen betekent dat, als iemand je naam op Google of een andere zoekmachine intikt, je niet gelinkt wordt aan deze petitie. Mocht de petitie uiteindelijk overhandigd worden aan de directie of opleiding, dan zijn jullie namen wel zichtbaar! Als dit een probleem is, kunnen jullie contact opnemen met mij, de petitionaris, en dan ga ik even uitzoeken of ik ook ondertekeningen kan laten verwijderen, of dat jullie dit zelf kunnen doen.

+Lees meer...

Mijn excuses voor enige onduidelijkheid!

Met vriendelijke groet, Louise

21-06-2022