You, the petitioner

Houd mevrouw Bhagwandin op het ROC!

35 signatures

Het contract van een van de meest kundige, betrokken en bevlogen docenten van de opleiding JAD aan het ROC van Amsterdam, Sunita Bhagwandin, wordt niet verlengd door dalende aanmeldingen voor de vernieuwde opleiding. Dit mag niet gebeuren!

Help ons mevrouw Bhagwandin op het ROC te houden!

Petition

We

studenten, oud-studenten en collega's

 

observe

dat het contract van Sunita Bhagwandin niet wordt verlengd vanwege puur bedrijfseconomische redenen en er niet is gekeken naar de kwaliteit van het onderwijs dat zij biedt. Mevrouw Bhagwandin is een van de meest kundige, betrokken en bevlogen docenten van de opleiding Juridisch-Administratief Dienstverlener aan het MBO College Amstelland en haar ontslag zou de opleiding allesbehalve goed doen.

 

and request

dat de directie haar beslissing heroverweegt en dat ze het contract van mevrouw Bhagwandin alsnog verlengt.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
schoolbestuur 
Petition desk:
Closing date:
2022-08-31 
Lead petitioner:
Louise Werrij 

History

Signatures

Updates

Anoniem ondertekenen

Lieve ondertekenaars,

Anoniem ondertekenen betekent dat, als iemand je naam op Google of een andere zoekmachine intikt, je niet gelinkt wordt aan deze petitie. Mocht de petitie uiteindelijk overhandigd worden aan de directie of opleiding, dan zijn jullie namen wel zichtbaar! Als dit een probleem is, kunnen jullie contact opnemen met mij, de petitionaris, en dan ga ik even uitzoeken of ik ook ondertekeningen kan laten verwijderen, of dat jullie dit zelf kunnen doen.

+Read more...

Mijn excuses voor enige onduidelijkheid!

Met vriendelijke groet, Louise

2022-06-21