U, de petitionaris
Huisartsenpost

Houd huisartsenpost Roosendaal open

1.727 ondertekeningen

De Stichting Huisartsenposten West-Brabant wil de Roosendaalse huisartsenpost mogelijk sluiten tussen 23.00 en 08.00 uur. Mensen moeten dan uitwijken naar Bergen op Zoom. Dit mag niet gebeuren. Wilt u ook dat onze huisartsenpost niet verloren gaat? Teken dan deze petitie! Dank voor uw steun.

Petitie

Wij

Inwoners, belangenorganisaties, wethouders, gemeenteraadsleden, huisartsen, bonden

 

constateren dat:

Dat inwoners uit 16 plaatsen in de regio nu nog terecht kunnen bij huisartsenpost Roosendaal voor huisartsgeneeskundige problemen buiten openingstijden. De Stichting Huisartsenposten West-Brabant wil de Roosendaalse huisartsenpost mogelijk sluiten. Inwoners moeten dan uitwijken naar Bergen op Zoom. Dit mag niet gebeuren. De huisartsenpost is een basisvoorziening voor onze gemeente en regio. Goede, veilige, bereikbare zorg is van essentieel belang.

 

en verzoeken

De Stichting Huisartsenpost West-Brabant om de huisartsenpost in Roosendaal open te houden. Dit buiten de openingstijden van huisartsen, voor nu en in de toekomst! De belangen van hulpbehoevende ouderen, kinderen en inwoners mogen nooit ondergeschikt zijn aan financiƫn. Mensen moeten in Roosendaal terecht kunnen. Het is onverantwoord om van hulpbehoevende mensen te vragen naar Bergen op Zoom te rijden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
zorginstelling 
Petitieloket:
Einddatum:
13-07-2016 
Petitionaris:
Robert Breedveld 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

**Al het actuele nieuws!**

Al het actuele nieuws mbt de mogelijke sluiting kunt u vinden op onze FB pagina:

https://www.facebook.com/houdhuisartsenpostroosendaalopen/ .

10-06-2016