U, de petitionaris
Er is nieuws!
Tentoonstelling grenzeloos en vrij nu te zien in cobra museum foto peter tijhuis

Houd het Cobra Museum open

9.981 ondertekeningen

Het college van B en W van Amstelveen adviseert de gemeenteraad om de subsidie van het Cobra Museum per 2024 stop te zetten. Daarmee staat de toekomst van het museum op de tocht. Met deze petitie doen we een dringende oproep aan de gemeenteraad om het Cobra Museum open te houden.

Petitie

Wij

Medewerkers, bestuur, vrijwilligers, liefhebbers en bezoekers van het Cobra Museum

 

constateren

  • Dat het college van b en w voorstelt om het Cobra Museum te sluiten.
  • Dat het Cobra Museum een belangrijke bijdrage levert om kunst en cultuur toegankelijk te maken voor Amstelveen en Nederland.
  • Dat het museum publieke financiĆ«le steun en zekerheid nodig heeft om op lange termijn open te blijven.
  • Dat de gemeenteraad een nationaal gerenommeerd museum moet behouden.

 

en verzoeken

De gemeenteraadsleden van Amstelveen de financiƫle steun toe te zeggen die nodig is om dit prachtige museum te behoeden voor een sluiting. En daarmee het Cobra Museum voor de toekomst te behouden voor alle inwoners van Amstelveen en daar buiten.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Amstelveen 
Petitieloket:
Einddatum:
11-11-2023 
Petitionaris:
Stefan van Raay 
Organisatie:
Cobra Museum voor Moderne Kunst 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Kunstliefhebber springt in de bres

Gisteren mochten we bekend maken, dat ondernemer en kunstliefhebber Marius Touwen het museum gaat helpen. Hij is bereid om de gewenste kredietfaciliteit te verstrekken.

+Lees meer...

https://cobra-museum.nl/kunstliefhebber-springt-in-de-bres/

We zijn erg ontroerd, door alle steunbetuigingen die binnenstromen in het museum. Steunbetuigingen die aan de gemeenteraad Amstelveen worden gestuurd. En de velen kunstminnaars die hun handtekening onder deze petitie zetten. Geweldig!

Blijf ons steunen met handtekeningen! We willen met de gemeente in gesprek blijven om een structurele oplossing te vinden voor het voortbestaan van het museum op lange termijn.

12-09-2023