You, the petitioner
There is news!
Tentoonstelling grenzeloos en vrij nu te zien in cobra museum foto peter tijhuis

Houd het Cobra Museum open

9,905 signatures

Het college van B en W van Amstelveen adviseert de gemeenteraad om de subsidie van het Cobra Museum per 2024 stop te zetten. Daarmee staat de toekomst van het museum op de tocht. Met deze petitie doen we een dringende oproep aan de gemeenteraad om het Cobra Museum open te houden.

Petition

We

Medewerkers, bestuur, vrijwilligers, liefhebbers en bezoekers van het Cobra Museum

 

observe

  • Dat het college van b en w voorstelt om het Cobra Museum te sluiten.
  • Dat het Cobra Museum een belangrijke bijdrage levert om kunst en cultuur toegankelijk te maken voor Amstelveen en Nederland.
  • Dat het museum publieke financiĆ«le steun en zekerheid nodig heeft om op lange termijn open te blijven.
  • Dat de gemeenteraad een nationaal gerenommeerd museum moet behouden.

 

and request

De gemeenteraadsleden van Amstelveen de financiƫle steun toe te zeggen die nodig is om dit prachtige museum te behoeden voor een sluiting. En daarmee het Cobra Museum voor de toekomst te behouden voor alle inwoners van Amstelveen en daar buiten.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Amstelveen 
Petition desk:
Closing date:
2023-11-11 
Lead petitioner:
Stefan van Raay 
Organisation:
Cobra Museum voor Moderne Kunst 

History

Signatures

Updates

Kunstliefhebber springt in de bres

Gisteren mochten we bekend maken, dat ondernemer en kunstliefhebber Marius Touwen het museum gaat helpen. Hij is bereid om de gewenste kredietfaciliteit te verstrekken.

+Read more...

https://cobra-museum.nl/kunstliefhebber-springt-in-de-bres/

We zijn erg ontroerd, door alle steunbetuigingen die binnenstromen in het museum. Steunbetuigingen die aan de gemeenteraad Amstelveen worden gestuurd. En de velen kunstminnaars die hun handtekening onder deze petitie zetten. Geweldig!

Blijf ons steunen met handtekeningen! We willen met de gemeente in gesprek blijven om een structurele oplossing te vinden voor het voortbestaan van het museum op lange termijn.

2023-09-12