U, de petitionaris
Golfpetitie

Houd golfbanen open gedurende de coronacrisis

13.606 ondertekeningen

Laat de golfbanen open! Natuurlijk is het volstrekt logisch dat het clubhuis dicht moet. Maar golf is een wandeling door de natuur, waarbij de afstand tot elkaar heel eenvoudig gerealiseerd kan worden. En de frisse neus is eveneens belangrijk voor de weerstand die broodnodig is in deze tijden.

Petitie

Wij

Golfers van Nederland

 

constateren

dat de NGF en het NOC/NSF één lijn hebben getrokken wat betreft het sluiten van sportverenigingen en daarmee ook de golfbanen. Wij constateren dat wandelingen door het bos of strand nog wel mogen, maar een wandeling op een golfbaan niet, terwijl dit eenzelfde effect heeft.

 

en verzoeken

om hier een uitzondering voor in het leven te roepen. Uiteraard met de broodnodige voorzorgsmaatregelen zoals het voorkomen van lichamelijk contact. Geen handen schudden, geen kaarten uitwisselen, vlag in de hole laten staan, enz.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
sportfederatie 
Petitieloket:
Einddatum:
23-03-2020 
Petitionaris:
Anton Kuijntjes 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen