U, de petitionaris
20240211 102500

Houd de wolf uit Nederland

15.403 ondertekeningen

Het is genoeg!

Er zijn teveel zinloze slachtoffers gevallen door de wolf. Ze doden niet één dier waarmee ze voldoende voedsel hebben om zelf te overleven, maar slachten en verminken op brute wijze onze dieren en laten ze (half)dood achter in lijden. Nederland is te klein voor de wolf.

Wilt u ook dat het zinloos doden en de brute verminkingen van onze dieren stopt? De zorgen, de angsten, de machteloosheid, het verdriet en de boosheid spookt elke dag en vooral in de nacht door ons hoofd.

Wat kunnen we doen tegen de wolf? Hoe kunnen we onze dieren beschermen? Hoeveel slachtoffers moeten er nog vallen? Hoelang houden we dit nog vol?

Helpt ons! En teken alstublieft deze petitie.

Petitie

Wij

(Hobby)veehouders, paardenhouders, dierenhouders, dierenliefhebbers en medestanders

 

constateren dat:

  • er teveel zinloze slachtoffers zijn gevallen door de wolf
  • de wolven doden niet één dier - waarmee ze voldoende voedsel hebben om zelf te overleven - maar slachten en verminken op brute wijze onze dieren en laten ze (half)dood achter in lijden
  • dit houdt niet op... niet vanzelf...
  • Nederland is te klein voor de wolf.

 

en verzoeken

geen wolven in Nederland!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Petitionaris:
Jori van der Burg 

Geschiedenis

Ondertekeningen