You, the petitioner
20240211 102500

Houd de wolf uit Nederland

15,331 signatures

Het is genoeg!

Er zijn teveel zinloze slachtoffers gevallen door de wolf. Ze doden niet één dier waarmee ze voldoende voedsel hebben om zelf te overleven, maar slachten en verminken op brute wijze onze dieren en laten ze (half)dood achter in lijden. Nederland is te klein voor de wolf.

Wilt u ook dat het zinloos doden en de brute verminkingen van onze dieren stopt? De zorgen, de angsten, de machteloosheid, het verdriet en de boosheid spookt elke dag en vooral in de nacht door ons hoofd.

Wat kunnen we doen tegen de wolf? Hoe kunnen we onze dieren beschermen? Hoeveel slachtoffers moeten er nog vallen? Hoelang houden we dit nog vol?

Helpt ons! En teken alstublieft deze petitie.

Petition

We

(Hobby)veehouders, paardenhouders, dierenhouders, dierenliefhebbers en medestanders

 

establish that:

  • er teveel zinloze slachtoffers zijn gevallen door de wolf
  • de wolven doden niet één dier - waarmee ze voldoende voedsel hebben om zelf te overleven - maar slachten en verminken op brute wijze onze dieren en laten ze (half)dood achter in lijden
  • dit houdt niet op... niet vanzelf...
  • Nederland is te klein voor de wolf.

 

and request

geen wolven in Nederland!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Lead petitioner:
Jori van der Burg 

History

Signatures