You, the petitioner

Hou Frank du Mosch in de lucht !!

De netcoördinator van Radio 2 wil presentator Frank du Mosch vervangen voor een jongere persoon. Vele luisteraars van Radio2 en het programma cappuccino zij tegen dit besluit u ook stem dan tegen en teken deze Petitie zodat ik er mee aan de slag kan gaan. Cappuccino is Frank du Mosch en niet anders

Petition

We

Wij luisteraars van het programma Cappuccino zijn tegen de bemoeizucht van de netcoördinator !!

 

observe

Wij luisteraars van Radio2 zijn van mening dat niet een netcoördinator maar de omroepen zelf moeten kunnen oordelen welke presentator een programma presenteer en niet een netcoördinator. Wij zijn dan ook van mening dat Frank du Mosch moet blijven als presentator van het programma op Zaterdag Cappuccino van de ncrv.

 

and request

Dat Frank du Mosch moet blijven gezien zijn diensten als presentator voor het programma op Zaterdag "Cappuccino" van de ncrv. Frank du Mosch is Cappuccino en dat willen wij zo de komende jaren ook zo houden. Door Frank du Mosch is het programma uit gegroeid tot een van de beste programma`s op Radio2 Alle luisteraars staan achter Frank du Mosch. Zonder Frank du Mosch geen cappuccino meer op Radio 2 !!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
minister 
Petition desk:
Closing date:
2011-10-16 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Jack van Diesen 

History

Signatures