You, the petitioner
Poster hou domela in hveen

Hou Domela in Heerenveen

Het Ferdinand Domela Nieuwenhuis-Museum wordt bedreigd met sluiting door voorgenomen subsidiekorting van de gemeente Heerenveen. Dit mag niet gebeuren! De erfenis van socialist en later anarchist Domela Nieuwenhuis vormt voor velen nog altijd een bron van inspiratie. Deze moet behouden blijven en daarin vormt het museum een onmisbare schakel.

Petition

We

Iedereen die het Ferdinand Domela Nieuwenhuis-Museum een warm hart toedraagt!

 

observe

Het verdwijnen van het Ferdinand Domela Nieuwenhuis-Museum uit Friesland zou een enorme aderlating zijn.

 

and request

Wij willen dat de gemeenteraad van Heerenveen niet meegaat in het voorstel van het college van B & W om het Museum Heerenveen, huisvester van het Ferdinand Domela Nieuwenhuis-Museum, te korten op haar subsidie.

The answer

Domela blijft in Heerenveen! Petitie met meer dan 5000 handtekeningen zeer geslaagd

Het Domela Nieuwenhuis Museum blijft gevestigd in Heerenveen! De gemeenteraad van Heerenveen heeft op maandag 10 april unaniem afgezien van de voorgenomen bezuiniging van 65.000 euro op Museum Heerenveen en het Domela Nieuwenhuis Museum. De dreigende sluiting van beide musea is daarmee afgewend.

 

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Heerenveen 
Petition desk:
Closing date:
2017-06-25 
Answer expected:
2017-07-05 
Status:
Answered 
Organisation:
FDN-Fonds 
Website:

History

Signatures

Updates

Domela blijft in Heerenveen! Petitie met meer dan 5000 handtekeningen zeer geslaagd

Het Domela Nieuwenhuis Museum blijft gevestigd in Heerenveen! De gemeenteraad van Heerenveen heeft op maandag 10 april unaniem afgezien van de voorgenomen bezuiniging van 65.000 euro op Museum Heerenveen en het Domela Nieuwenhuis Museum. De dreigende sluiting van beide musea is daarmee afgewend..

2017-04-19