U, de petitionaris
Open

Horeca, winkels en cultuur open

3.255 ondertekeningen

Open de winkels, horeca en cultuur vanaf 15 januari. Dit kan veilig, verantwoord en gastvrij door gebruik te maken van de routekaarten en heropeningsplannen die door de branches hiervoor zijn opgesteld.

Petitie

Wij

Ruim 1750 ondernemers (horeca, retail en cultuur) en vastgoedeigenaren, verenigd in Stichting Centrummanagement Utrecht (CMU), worden al bijna twee jaar sterk belemmerd in onze bedrijfsvoering vanwege de coronacrisis. Met elkaar dragen wij sterk bij aan een vitaal centrum van Utrecht.

 

constateren

... dat met de in december afgekondigde lockdown: click & collect en bezorgen op géén enkele manier de schade dekt, de thans beschikbare steunmaatregelingen voor ondernemers de werkelijke schades absoluut niet dekken en reserves van bedrijven zijn verdwenen na 3 lockdowns in 2 jaar tijd.

 

en verzoeken

... onze regering:

de lockdown op 14 januari voor de horeca en de retail te beëindigen, daarmee de binnenstad weer te openen, zorgvuldig te kijken naar maatregelen in de ons omringende landen en deze te vertalen naar ons land én de huidige regelingen aan te passen, zodat de daadwerkelijk schade wordt vergoed (dus omzetverlies meten in lockdown periode en niet op kwartaalbasis, verlagen minimale omzetdrempels en herintroductie Tvl met voorraadvergoeding).

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
21-01-2022 
Petitionaris:
Jeroen Roose-van Leijden 
Organisatie:
Centrummanagement Utrecht 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen