You, the petitioner

Horeca beperken in verband met het coronavirus

1 signature

Juist op plekken waar (veel) alcohol genuttigd wordt zijn mensen laks met coronamaatregelen zoals handen wassen en geen handen schudden. Daarom moeten horecagelegenheden in Nederland beperkt worden.

Petition

We

De inwoners van Nederland,

 

observe

Dat feestgangers in verscheidene horecagelegenheden laks omgaan met de tot dusver ingevoerde maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.

 

and request

Dat diverse feestgelegenheden waar veel alcohol genuttigd wordt, zoals kroegen en discotheken, met beperkte openingstijden en beperkte aantal bezoekers gaan werken. Alles dichtgooien is niet nodig maar minder mensen naar binnen laten, beter ventileren en (veel) eerder de deuren sluiten zou de verspreiding van het corona virus kunnen beperken. (Horecaondernemers moeten compensatie kunnen krijgen bij winstverlies)

The answer

Horeca sluit

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Scholen en horeca sluiten tot en met maandag 6 april.

Bron: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/03/15/aanvullende-maatregelen-onderwijs-horeca-sport

 

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
minister 
Petition desk:
Closing date:
2020-06-13 
Status:
Answered 
Lead petitioner:
Rike Swalve 
Website:

History

Signatures

Updates

Horeca sluit

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Scholen en horeca sluiten tot en met maandag 6 april.

Bron: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/03/15/aanvullende-maatregelen-onderwijs-horeca-sport.

2020-03-15