U, de petitionaris

Honderden kinderen in Heteren verdwijnen binnenkort achter hoog hekwerk

410 ondertekeningen

Gemeente Overbetuwe gaat een tienduizenden Euro's hoog hek van 1m80 rond de Bredeschool in Heteren plaatsen, omdat slechts drie omwonenden veel stampij hebben gemaakt. Het plaatsen van een hekwerk is geen oplossing voor het probleem van de ervaren geluidsoverlast!

Teken hier de petitie dat je TEGEN het plaatsen van het kostbare, hoge hek bent.

Petitie

Wij

bezorgde inwoners van Heteren, die tegen het plaatsen van een hek van 1m80 rond de Bredeschool zijn

 

constateren dat:

dat de gemeente Overbetuwe in haar besluitvorming afgaat op de mening van slecht drie omwonenden. Dit terwijl alle overige inwoners en betrokken organisaties in het dorp Heteren het plaatsen van een kostbaar hoog hekwerk niet als de oplossing zien.

 

en verzoeken

de bezwarencommissie van gemeente Overbetuwe om haar invloed aan te wenden om de belissers binnen de gemeente Overbetuwe te laten afzien van het plaatsen van een 1m80 hoog hekwerk. De maatregel gaat in tegen het eigen beleid: dit gaat nl. uit van het creëren van speelruimte voor de jeugd om te kunnen bewegen. Door het afsluiten van het plein ontneemt de gemeente een veilige plek om te spelen en elkaar te ontmoeten. Het is tevens een slecht besluit omdat het feitelijke probleem van geluidsoverlast niet wordt oplost, immers het geluid wordt er niet minder door. Tenslotte laat je kinderen toch niet tijdens schooltijd in een soort gevangenis spelen!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Overbetuwe 
Petitieloket:
Einddatum:
14-07-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Koert de Langen 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Print en onderteken bezwaarschrift

Aan: alle ondertekenaars van de petitie tegen het hoge hekwerk om de Bredeschool in Heteren Beste ondertekenaars, Inmiddels is de petitie al ruim 350 keer ondertekend en is er zowel via de Gelderlander als via omroep Gelderland aandacht geschonken aan dit absurde besluit van de gemeente Overbetuwe. Dit is een mooie stap in de weerstand tegen het hek.

+Lees meer...

Veel dank voor het ondertekenen! Maar om een nog grotere vuist tegen de gemeente Overbetuwe te kunnen maken is het ook nodig om bezwaar te maken, en dat kan op een eenvoudige manier: Print bijgevoegd bezwaarschrift, vul het in en onderteken het. Vervolgens kan het (zonder postzegel) worden verstuurd. Belangrijk: het bezwaarschrift moet uiterlijk dinsdag 13 januari a.s. gepost worden! Als laatste: mochten er nog mensen in jullie gezin of omgeving zijn die de petitie nog niet ondertekend hebben en/ of bezwaar hebben gemaakt: roep ze op dit alsnog te doen en zet deze petitie op sociale media. Hoe meer mensen deze petitie ondertekend hebben, hoe beter! Met vriendelijke groet, Actiecomité Geen Hoog Hekwerk

Bezwaarschrift als PDF
11-01-2015