U, de petitionaris

Hilversum kleine spoorbomen, GEEN uitgaand verkeer door onze woonwijk

494 ondertekeningen

Gemeente Hilversum heeft besloten tweerichtingsverkeer in te stellen voor het treinstation en op de Koninginneweg. Hierdoor zal de verkeersdrukte bij de kleine spoorbomen fors toenemen. Om dit te voorkomen is besloten om de kleine spoorbomen eenrichtingsverkeer te maken: centrum IN of centrum UIT. UITGAAND betekent MEER verkeer over de Simon Stevinweg en in de omliggende woonwijk. INGAAND betekent minder verkeer!

Petitie

Wij

Bewoners omgeving Simon Stevinweg en aangrenzende wijken

 

constateren

  • Dat door de uitbreiding van het stationsgebied, en de keuze voor tweerichtingsverkeer, de kleine spoorbomen drukker worden.

  • Hierdoor is het besluit genomen voor eenrichtingsverkeer voor auto’s op de kleine spoorbomen. Alleen centrum ingaand of alleen centrum uitgaand via ALLEEN Simon Stevinweg.

 

en verzoeken

Wij verzoeken de gemeente te kiezen voor variant KL28 tbv de kleine spoorbomen. Dus éénrichtingsverkeer centrum ingaand vanuit Larenseweg en Noorderweg-Zuid linksaf de spoorbomen over. En hiermee de Simon Stevinweg en aangrenzende wijk te ontzien van extra verkeer voor de veiligheid van fietsers, scholen, kinderen en het woongenot.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Hilversum 
Petitieloket:
Einddatum:
20-12-2019 
Petitionaris:
Bart Koelemaij 
Organisatie:
Lid klankbord groep kleine spoorbomen Hilversum 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Commissievergadering woe 15 mei 2019 in het gemeentehuis

Woensdag 15 mei is er wederom een commissievergadering op het gemeentehuis begint om 19.00 uur. Komt allen, liefst in het wit gekleed en steun de actie ‘pas op de plaats’ voor het beste plan voor Hilversum!.

09-05-2019

Do 14 feb, tweede bewonersavond!

Na het overweldigende succes afgelopen week met 80/90 personen in de Geus is er aanstaande donderdag vanaf 19.00 uur in theater Zandbergen (naast Mathijs Boon bakker) een tweede bijeenkomst met dezelfde opzet voor de 40/50 personen die er niet meer in konden!

Inloop vanaf 19.00 uur, start 19.30 uur..

12-02-2019

13 feb inspraak buurt op commissie vergadering

Morgenavond 13 feb spreken we weer in op de comissievergadering van wethouder Scheepers! Kom luisteren en steun betuigen op de tribune van het raadhuis!.

12-02-2019