U, de petitionaris
Fietsdemo aankondiging

Hilversum, graag de ring autovrij voor ringrijden tijdens 600 jaar Hilversum!

90 ondertekeningen

Gezocht min. 600 Hilversummers die op de fiets of een fietsachtige mee rijden in 2024 met: RINGRIJDEN in Hilversum. Voorwaarde is dat de gemeente de ring voor dit event ter ere van Hilversum 600 jaar afzet voor autoverkeer. Net zoals bij de Hilversum city run. Doe jij mee? Onderteken dan de petitie!

Petitie

Wij

Wij als minimaal 600 fietsers in Hilversum willen graag over de ring rijden met 600 jaar Hilversum in 2024!

 

constateren dat:

Voor ringrijden moet de weg afgezet worden voor gemotoriseerd verkeer.

 

en verzoeken

De gemeente om te helpen met het afzetten van de ring voor een zaterdag of zondag in 2024. Ter ere van Hilversum 600 jaar!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Hilversum 
Petitieloket:
Petitionaris:
Ineke Gnodde-Bruijn 
Organisatie:
600 Hilversummers! 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Rijd jij ook graag mee op de fiets over de ring? Meld je aan voor de ringparade 600 Hilversum

Hoera Hilversum is 600 jaar! Het Rondje Ringrijden gaat plaatsvinden dit jaar in de vorm van Ringparade 600 Hilversum. En wel aanstaande zaterdag avond 1 juni! We gaan samen met zoveel mogelijk Hilversummers op de fiets en andere wielen twee rondes rijden.

+Lees meer...

Over de weg waar anders de auto rijdt. De Utrecht Skate Parade helpt ons hierbij met minimaal 40 verkeersregelaars op wieltjes. De eerste ronde start om 19:00 en is voor iedereen! De tweede ronde start om 20:00 en is alleen voor ervaren (!) skaters bedoeld

Rijdt of rol jij ook graag mee? meld je aan via deze link waar ook meer informatie te vinden is! https://hilversum100.nl/event/ringparade-600-hilversum/ Lees in de krant: https://www.hilversumsnieuws.nl/evenementen/evenementen/337057/-video-ringparade-centrum-en-buitenring-van-hilversum-een-avo

Of volg de laatste nieuwtjes via de facebookgroep 'Ringparade 600 Hilversum'

De Ringparade 600 Hilversum is ook in het nieuws en wordt aan de kant van de weg gereclameerd

26.05.2024

2024: Rondje Ringrijden wordt RINGPARADE 600 HILVERSUM

Er is tijd verstreken , maar er is in de tussentijd niet stilgestaan. We zijn in beweging en hebben de naam veranderd van rondje ringrijden naar de RINGPARADE 600 HILVERSUM! De ringparade 600 Hilversum vindt plaats op zaterdagavond 1 juni.

+Lees meer...

Ik ben met mijn atelier in het gras de initiatiefnemer en Arnoud van den Heuvel ondersteunt vanuit Hilversum 100 verbinder van groene mobiliteit het proces. Wij werken samen met de Utrecht Skate Parade. En we zijn in overleg met de gemeente Hilversum! Begin maart volgt bij @ Allart een tweede meeting met geïnteresseerden! Ieder die deze petitie heeft ondertekent van harte welkom bij deze meeting voor mensen die meehelpen en die geïnteresseerd zijn!

14.02.2024

De Ringparade in Munchen is een mooi voorbeeld voor een rondje ringrijden!

In Munchen is in 2017 een rondje ringrijden georganiseerd. En daar deden 15.000 fietsers aan mee.

+Lees meer...

De weg werd voor 2 uur lang afgesloten en de mensen reden ook door tunnels heen. "Het is geen wielrennen, maar een gezellige fietstocht" volgens een van de organisatoren. check de volgende links voor wat mooie beelden!

https://youtu.be/-hhg4GTWsFc https://youtu.be/iclWLJu7zC0

24.08.2023