You, the petitioner

Heuvel Groene Loper

24 signatures

Eind September begin Oktober is er een heuvel gemaakt op de Groene Loper die het woongenot,privacy en de veiligheid van spelende kinderen aantast.

Petition

We

Bewoners van de Schonenvaart aan de Groene Loper

Vinden dat de heuvel die is gerealiseerd tussen de Schonenvaart en de Groene Loper te hoog is. En geen functie heeft.

 

establish that:

Dat het woongenot en de privacy van de bewoners aan de Schonenvaart ernstig aangetast is en een onveilige situatie voor onze kinderen c.q. kleinkinderen is ontstaan m.b.t. de speelweide.

Woongenot en privacy.

Het zicht op de groene loper word zowel vanaf de Schonenvaart als de Noordelijke en Zuidelijke richting belemmerd door de bijna 2 meter hoge heuvel, wanneer men op de heuvel staat kan men bij de woningen nummer 20 t/m 46 op één hoog naar binnen kijken waardoor de privacy wordt geschonden.

Onveilige situatie.

Door de bijna 2 meter hoge heuvel is het niet mogelijk om onze kinderen c.q. kleinkinderen in de gaten te houden wanneer zij achter de heuvel op de speelweide verkeren. In een kindvriendelijke stad als Almere moet en mag het niet mogelijk zijn dat spelende kinderen aan het oog van de ouders of begeleiders ontrokken worden.

 

and request

Daarom, dat de heuvel in zijn geheel wordt verwijderd of tenminste met 1 meter verlaagd wordt zodat het woongenot en de privacy van de bewoners als ook de veiligheid van spelende kinderen gewaarborgd is.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Almere 
Petition desk:
Closing date:
2009-11-02 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
E.Collé 
Organisation:
Bewoner Schonenvaart 

History

Signatures