U, de petitionaris
Petities.nl

Het welzijn van veel honden komt met ingang van 2025 in gevaar

4.202 ondertekeningen

Natuurmonumenten wil het aantal honden in losloopgebieden per persoon terug brengen naar drie. Uitlaatservices kunnen geen kant meer op. Veel honden die hele dagen alleen thuis komen te zitten, met alle risico's van dien. Dit kan en mag toch nooit het plan en de gedachte zijn van een losloopgebied?

Petitie

Wij

DE HOND (die gaat de rekening betalen), hondeneigenaren, hondenuitlaatservices en hondenliefhebbers.

 

constateren dat:

  • in 2025 het welzijn van veel honden achteruit zal gaan door het verlies van activiteit en doormiddel van 8 รก 9 uur alleen thuis te komen zitten!

  • er in 2025 nog meer honden gedragsproblemen krijgen die er tijdens een uitlaat niet zijn!

  • in 2025 honden nog meer risico gaan lopen op verwaarlozing!

  • eigenaren met 4 honden in 2025 een probleem krijgen, omdat ook zij niet met alle eigen honden tegelijk aan de wandel kunnen gaan!

 

en verzoeken

Om na te denken over alternatieve maatregelen om de klaarblijkelijke noodzaak aan regulering op een wijze in te voeren die niet zulke ernstige gevolgen zal hebben voor de bewegingsvrijheid van de Nederlandse hond (bijv. Een vergunning voor een ieder die met meer dan 3 honden op pad wil, een certificaat van bevoegdheid, etc etc.)

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
natuurbeheerder 
Petitieloket:
Einddatum:
29-06-2024 
Petitionaris:
Stephanie Gravenberg 
Organisatie:
Moksi Hondenuitlaatservice 

Geschiedenis

Ondertekeningen