You, the petitioner
Petities.nl

Het welzijn van veel honden komt met ingang van 2025 in gevaar

4,205 signatures

Natuurmonumenten wil het aantal honden in losloopgebieden per persoon terug brengen naar drie. Uitlaatservices kunnen geen kant meer op. Veel honden die hele dagen alleen thuis komen te zitten, met alle risico's van dien. Dit kan en mag toch nooit het plan en de gedachte zijn van een losloopgebied?

Petition

We

DE HOND (die gaat de rekening betalen), hondeneigenaren, hondenuitlaatservices en hondenliefhebbers.

 

establish that:

  • in 2025 het welzijn van veel honden achteruit zal gaan door het verlies van activiteit en doormiddel van 8 รก 9 uur alleen thuis te komen zitten!

  • er in 2025 nog meer honden gedragsproblemen krijgen die er tijdens een uitlaat niet zijn!

  • in 2025 honden nog meer risico gaan lopen op verwaarlozing!

  • eigenaren met 4 honden in 2025 een probleem krijgen, omdat ook zij niet met alle eigen honden tegelijk aan de wandel kunnen gaan!

 

and request

Om na te denken over alternatieve maatregelen om de klaarblijkelijke noodzaak aan regulering op een wijze in te voeren die niet zulke ernstige gevolgen zal hebben voor de bewegingsvrijheid van de Nederlandse hond (bijv. Een vergunning voor een ieder die met meer dan 3 honden op pad wil, een certificaat van bevoegdheid, etc etc.)

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
natuurbeheerder 
Petition desk:
Closing date:
2024-06-29 
Lead petitioner:
Stephanie Gravenberg 
Organisation:
Moksi Hondenuitlaatservice 

History

Signatures