U, de petitionaris
Punch 316605 960 720

Het Nederlandse zorgstelsel moet voor iedereen bereikbaar en betaalbaar worden

41 ondertekeningen

Gaan wij de hoge zorgkosten en alle bezuinigingen pikken en hoe lang nog? Stop met klagen en maak nu een VUIST! Er zijn 40.000 handtekeningen nodig. De teller staat vandaag, 14 augustus 2017, op 17.142.548 geregistreerde inwoners. 40.000 hiervan hoeven alleen maar drie minuten tijd in te leveren.

Petitie

Wij

burgers van Nederland willen een betaalbare, goede zorgverzekering voor elke doelgroep betaalbaar.

 

constateren

  • dat het Nederlandse zorgstelsel nu NIET voor IEDEREEN bereikbaar is.

  • dat 'ons' zorgstelsel nu alléén betaalbaar is voor mensen in Nederland, die boven modaal en daarboven zitten. Zij kunnen gebruik maken van het te dure zorgstelsel in Nederland, zonder in de problemen te komen.

  • Voor mensen die niet in deze groepen vallen, zijn de gevolgen immens. Op financieel gebied en qua gezondheid.

 

en verzoeken

dat alle kosten m.b.t. de zorgpremies en verzekeringen, toegankelijk worden voor 'iedereen' in Nederland. Waar deurwaarders niet meer aan de deur hoeven te komen, omdat mensen het niet meer kúnnen betalen. Waardoor iedereen sneller zou kúnnen herstellen. Waar al genoeg betaald wordt aan premie en eigen risico en waar niet meer gewacht wordt op extra maandelijkse rekeningen. Een 'menselijker' zorgstelsel voor ieder 'mens' haalbaar.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
10-12-2017 
Antwoord verwacht:
10-02-2018 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
-- 
Organisatie:
Burgerinitiatief Zorgstelsel Nederland 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuwtjes

Stopzetten van deze Petitie.

Ik ben een beetje teleurgesteld, alhoewel ik ook mijn vermoedens wel had...Deze petitie gaat (nu al) stoppen. Na 3 dagen zijn er 19 handtekeningen binnen gekomen.

+Lees meer...

Te weinig volgers, te weinig likes en gedeeld wordt het al bijna helemaal niet. Geen nood aan de man voor mij persoonlijk en ik lig er ook niet wakker van, maar jammer is het wel. Eigenlijk blijkt dat, wat ik ergens al dacht, het vertrouwen van de mensen en het hopen op, verdwenen is voor de meesten. Want als er 3 handtekeningen per dag binnen zouden komen, zou de petitie pas ingediend kunnen worden over ongeveer 36 jaar!!! Dus....We wachten maar af wat het gaat worden, gepaard met het pikken en/of klagen over 'ons' zorgstelsel, wat NOOIT van/voor ons zal worden. Ondertussen wil ik iedereen hier bedanken voor het vertrouwen en het ondertekenen van deze Petitie!

Vriendelijke groet!

17-08-2017