You, the petitioner

"Het Helders Diep" moet de naam worden van het nieuwe zwembad van Den Helder

86 signatures

Een commissie van drie mensen heeft de naam "Het Heersdiep" bepaald voor het nieuwe zwembad in Den Helder. Omdat dit tegen de zin van de meerderheid van de bevolking is, verzoek ik de gemeenteraad van deze rare naam af te willen zien en ervoor te willen zorgen dat de naam "Het Helders Diep" wordt!

Petition

We

Burgers van Den Helder en elders

 

observe

Een commissie van drie mensen heeft de naam "Het Heersdiep" bepaald voor het nieuwe zwembad in Den Helder. Uit deze enquete zal blijken dat de meerderheid van de bewoners van Den Helder dit een rare naam vindt waarmee zij niets heeft en wil dat de naam "Het Helders Diep" wordt! Het nieuwe zwembad wordt wordt pas in september geopend. Er is dus nog tijd! Als Den Helder de rare naam er toch door drukt is duidelijk dat Den Helder lak heeft aan ons!

 

and request

Omdat slechts drie door de gemeente geselecteerde, geïnstrueerde mensen de naam "Het Heersdiep" voor het nieuwe zwembad gekozen heeft, tegen de zin van de meerderheid van de bevolking in, vzv uit alle gesprekken erover gebleken is en naar verwachting door deze enquete bevestigd wordt, verzoek ik de gemeenteraad van deze rare naam af te willen zien en ervoor te willen zorgen dat de naam "Het Helders Diep" wordt!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Den Helder 
Petition desk:
Closing date:
2016-07-22 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Frans J.L. Zegers 
Website:

History

Signatures