You, the petitioner
 p0a2087

Het Grand moet onafhankelijk blijven!

1,538 signatures

Voor de stad Groningen is een breed cultureel veld onmisbaar en daarbij hoort een onafhankelijk opererend Grand Theatre! Teken deze petitie om duidelijk te maken dat je dit óók vindt - dit is belangrijk omdat in de komende weken over de toekomst van het Grand wordt beslist...

Petition

We

bezoekers/gebruikers van Grand Theatre Groningen

 

establish that:

dat er een doorstart van Grand Theatre gaat komen, dat Grand Theatre 35 jaar lang een eigenwijze en vooral onafhankelijke koers heeft gevaren op het culturele speelveld van Groningen en dat de medewerkers van het Grand een uitstekende naam hadden en hebben in het land (en tot ver daarbuiten) als het gaat om het (co)produceren van voorstellingen, talentontwikkeling en scouting en daaraan gekoppelde avontuurlijke en eigenzinnige programmering.

 

and request

een onafhankelijk Grand Theatre op de juiste waarde te schatten. 'Een beetje onafhankelijk' bestaat niet, evenmin als 'maakbare' onafhankelijkheid. Kies niet voor schijnzekerheid die uiteindelijk de dood in de pot is. Geen top down oplossing voor een bottom up organisatie. Geloof in de kracht van het onafhankelijke, creatieve veld.

Wat ons betreft is het startpunt het inhoudelijke kapitaal van de medewerkers. Zij zijn Het Grand!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Groningen 
Petition desk:
Closing date:
2016-06-15 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
peter de kan 
Organisation:
publieksinitiatief 'Grand moet blijven' 

History

Signatures