U, de petitionaris
 p0a2087

Het Grand moet onafhankelijk blijven!

1.538 ondertekeningen

Voor de stad Groningen is een breed cultureel veld onmisbaar en daarbij hoort een onafhankelijk opererend Grand Theatre! Teken deze petitie om duidelijk te maken dat je dit óók vindt - dit is belangrijk omdat in de komende weken over de toekomst van het Grand wordt beslist...

Petitie

Wij

bezoekers/gebruikers van Grand Theatre Groningen

 

constateren dat:

dat er een doorstart van Grand Theatre gaat komen, dat Grand Theatre 35 jaar lang een eigenwijze en vooral onafhankelijke koers heeft gevaren op het culturele speelveld van Groningen en dat de medewerkers van het Grand een uitstekende naam hadden en hebben in het land (en tot ver daarbuiten) als het gaat om het (co)produceren van voorstellingen, talentontwikkeling en scouting en daaraan gekoppelde avontuurlijke en eigenzinnige programmering.

 

en verzoeken

een onafhankelijk Grand Theatre op de juiste waarde te schatten. 'Een beetje onafhankelijk' bestaat niet, evenmin als 'maakbare' onafhankelijkheid. Kies niet voor schijnzekerheid die uiteindelijk de dood in de pot is. Geen top down oplossing voor een bottom up organisatie. Geloof in de kracht van het onafhankelijke, creatieve veld.

Wat ons betreft is het startpunt het inhoudelijke kapitaal van de medewerkers. Zij zijn Het Grand!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Groningen 
Petitieloket:
Einddatum:
15.06.2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
peter de kan 
Organisatie:
publieksinitiatief 'Grand moet blijven' 

Geschiedenis

Ondertekeningen