You, the petitioner
Downloads

Hervorming katholieke kerk

14 signatures

Het is tijd voor een nieuw katholieke kerk! Wij willen maatregelen om met de tijd mee te gaan, zoals: celibaat afschaffen, vrouwen mogen ook priester worden, in elke parochie plaats van samenkomst terug geven als kerk sluit, nadruk op eigen geweten, duidelijke maatregelen tegen misbruik

Petition

We

Gelovigen en niet-gelovigen in Nederland maken ons zorgen over de huidige kerkelijke situatie

 

observe

Dat de situatie in de Kerk achteruit aan het gaan is. Er worden geen maatregelen getroffen om uit deze situatie te raken. Maar er worden maatregelen genomen die de ontkerkelijking bevorderen. Daarom willen wij een hervorming van de Katholieke kerk en vanuit de Katholieke Kerk. Zo willen we dat de kerk meegaat in de tijd en dat de kerk toegankelijk moet zijn voor iedereen.

 

and request

iedereen die deze bezorgdheid deelt om deze petitie te ondertekenen, zodat we op weg kunnen naar een toegankelijk en vrije kerkgemeenschap.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
kerkbestuur 
Petition desk:
Closing date:
2020-03-01 
Lead petitioner:
A. van der Ploeg 

History

Signatures