U, de petitionaris
Petitie

Herverkiezing 2021, omdat het nodig is

38 ondertekeningen

We hebben in maart gestemd met de kennis die we toen hadden. Maar sindsdien is er zoveel informatie naar boven gekomen dat een herverkiezing onvermijdelijk is.

Geen enkele huidige kabinetsformatie is een weergave van vertegenwoordiging van het Nederlandse volk.

Denk aan:

  • Toeslagenaffaire, deze houdt niet op omdat er telkens nieuwe feiten boven komen en verantwoordelijkheden hierover niet worden genomen.

  • Rutte neemt geen gepaste verantwoordelijkheid en hij herinnert zich niets meer over zijn toen genomen beslissingen. Professioneel geheugenverlies.

  • Omtzigt, de man die durft politieke missers/problemen aan de kaak te stellen. Hij staat voor politieke en menselijke integriteit en daardoor wordt door hij door zijn eigen collega’s aan de hoogste boom gehangen. Dat mogen wij niet accepteren.

Tijd om als Nederlanders aan te kloppen op het binnenhof om te zeggen dat het zo niet verder meer kan. Vandaar dit verzoek tot herverkiezing.

Petitie

Wij

bezorgde burgers.

 

constateren

dat de democratische waardes niet meer gerespecteerd worden en dat deze niet meer gewaarborgd zijn volgens de wensen van het Nederlandse volk.

 

en verzoeken

zo snel mogelijk een herverkiezing van de Tweede Kamer.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
(in)formateur 
Petitieloket:
Petitionaris:
Lili Kooijman 

Geschiedenis

Ondertekeningen