You, the petitioner
Petitie

Herverkiezing 2021, omdat het nodig is

38 signatures

We hebben in maart gestemd met de kennis die we toen hadden. Maar sindsdien is er zoveel informatie naar boven gekomen dat een herverkiezing onvermijdelijk is.

Geen enkele huidige kabinetsformatie is een weergave van vertegenwoordiging van het Nederlandse volk.

Denk aan:

  • Toeslagenaffaire, deze houdt niet op omdat er telkens nieuwe feiten boven komen en verantwoordelijkheden hierover niet worden genomen.

  • Rutte neemt geen gepaste verantwoordelijkheid en hij herinnert zich niets meer over zijn toen genomen beslissingen. Professioneel geheugenverlies.

  • Omtzigt, de man die durft politieke missers/problemen aan de kaak te stellen. Hij staat voor politieke en menselijke integriteit en daardoor wordt door hij door zijn eigen collega’s aan de hoogste boom gehangen. Dat mogen wij niet accepteren.

Tijd om als Nederlanders aan te kloppen op het binnenhof om te zeggen dat het zo niet verder meer kan. Vandaar dit verzoek tot herverkiezing.

Petition

We

bezorgde burgers.

 

observe

dat de democratische waardes niet meer gerespecteerd worden en dat deze niet meer gewaarborgd zijn volgens de wensen van het Nederlandse volk.

 

and request

zo snel mogelijk een herverkiezing van de Tweede Kamer.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
(in)formateur 
Petition desk:
Lead petitioner:
Lili Kooijman 

History

Signatures