U, de petitionaris
15580263566686029986278307705714

Herstel skatebaan 'middenberm' weer in oude glorie

127 ondertekeningen

Afgelopen jaren hebben ik en een hoop andere trouwe "middenberm" bezoekers deze ooit zo glorieuze skatebaan, die door vele als "trots van Delft" werd beschouwd flink zien achteruit gaan, tot een kooi vol nare wonden en nachtmerries.

Petitie

Wij

Skaters, ouders van kinderen, spelende kinderen en andere vriendelijke skatebaan bezoekers.

 

constateren dat:

Dat er ondanks de nare wonden ook dagelijks nog steeds door een hoop mensen mooie herinneringen worden vergaard op deze skatebaan. Echter moet er wel wat veranderen, aan de ondergrond om de veiligheid te kunnen waarborgen en aan de nare geurtjes die zich de afgelopen jaren op Middenberm verzameld hebben. De huidige ondergrond heeft zich door de jaren intensief gebruik weggesleten tot een grove versie van industrieƫl schuurpapier. Foto bijgevoegd

 

en verzoeken

Een veiligere minder grove ondergrond voor op de skatebaan, en dat er even gekeken wordt naar wat er zich in dat riool afspeelt.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Delft 
Petitieloket:
Einddatum:
18-08-2019 
Petitionaris:
Joram Walstra 

Geschiedenis

Ondertekeningen