You, the petitioner
Petitie plaatje

Herstel ons vertrouwen in de scheiding der machten

17 signatures

De fundamenten van de rechtstaat zijn ernstig aangetast nu is komen vast te staan dat de politiek zich heeft bemoeit met de vervolging van de heer Wilders. Om het vertrouwen van de burger in de trias politica te herstellen, zullen de verantwoordelijke ministers zich moeten verantwoorden in de kamer

Petition

We

Burgers van Nederland die het vertrouwen beginnen te verliezen in de scheiding der machten.

 

observe

  • Dat is komen vast te staan dat de ambtenaren van Veiligheid en Justitie, onder de verantwoording van VVD minister de heer Opstelten, zich OM actief bemoeit hebben in de strafzaak tegen de heer Wilders.
  • Dat de onderste steen boven moet komen voor de uitspraak van het Hof.
  • Dat de onthullingen dermate ernstig zijn, dat de conclusies die worden getrokken in uw kamer meegenomen moeten kunnen worden door de verdediging van de heer Wilders.

 

and request

  • Dat de coalitiepartijen VVD, CDA, D66 en ChristenUnie het debat, net als de oppositie, wil gaan voeren voor de uitspraak.
  • Het in de toekomst niet meer zo ver laten komen, waardoor een grote meerderheid van de bevolking het vertrouwen begint te verliezen in de democratie en rechtstaat.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2019-12-11 
Lead petitioner:
Benny van der Vegt 
Website:

History

Signatures