U, de petitionaris
Cafe misty

Heropening en Behoud van Café Misty

374 ondertekeningen

Café Misty staat voor zijn Nederlands/Surinaamse/Hindoestaanse Bezoekers, waar zij gezamenlijk met veel plezier bij elkaar komen en kunnen Poolen, Karaoke zingen, Dansen en Eten in Amsterdam en is tegen de aangekondigde maatregel van de Gemeente: Sluiting van de Café Misty.

Petitie

Wij

Eigenaren, bezoekers, vrienden, familie, buurtbewoners van Café Misty.

 

constateren

  • Dat de gemeente doorschiet in haar besluit dat de eigenaren en de bezoekers van Café Misty als criminelen worden bestempeld.

  • Er is een incident veroorzaakt door één persoon die voor het eerst in Café Misty is geweest en hierdoor worden de eigenaren en alle bezoekers van Café Misty bestempeld als criminelen.

  • Het sluiten van Café Misty heeft een heel stuk plezier en sociale controle weggenomen uit de buurt vooral in de nacht en avonduren.

 

en verzoeken

in overleg met de eigenaren van Café Misty naar de voorgestelde maatregelen te kijken voor het bestrijden van dit soort incidenten en die niets met de eigenaren als de bezoekers van Café Misty te maken hebben. Laat de goeden niet lijden onder de kwaden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Amsterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
27-05-2019 
Petitionaris:
Roy Natha 
Organisatie:
Café Misty 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

AT5: Eigenaar gesloten café Misty dreigt met rechtszaak

Eigenaar van café Misty aan het Holendrechtplein Roy Natha vindt het onterecht dat zijn zaak door de gemeente is gesloten. Het café is volgens de burgemeester een gevaar voor de buurt na meerdere incidenten.

+Lees meer...

Natha dreigt nu met een rechtszaak. Café Misty is een begrip in de Amsterdams-Hindoestaanse gemeenschap. Maar sinds eind vorige maand (...) lees verder

24-03-2019