U, de petitionaris
Rename coentunnel

Hernoem Coentunnel naar Verzoentunnel

11 ondertekeningen

Get Woke: Coen is de Slachter van Banda. Deze Hollander vermoorde o.a. 15.000 inwoners van het Molukse eiland Banda voor een monopolie op nootmuskaat. Hij koos geld boven mensenlevens. Dat verdient geen enkele eer. Er is maar 1 ding heilig: de liefde. Daarom: hernoem de Coentunnel naar Verzoentunnel.

Petitie

Wij

Wij zijn woke en kiezen voor liefde boven geld en haat.

 

constateren

  • dat de Coentunnel in Amsterdam verwijst naar een massamoordenaar.
  • Coen is de slachter van Banda. Deze Hollander vermoorde onder andere 15.000 inwoners van het Molukse eiland Banda voor een monopolie op nootmuskaat. Hij koos geld boven mensenlevens.
  • Dat verdient geen enkele eer.
  • Er is maar 1 ding heilig en dat is de liefde.

 

en verzoeken

dat de Coentunnel in Amsterdam een andere naam krijgt die verwijst naar de liefde: Verzoentunnel.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Amsterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
09-09-2020 
Petitionaris:
Christiaan 
Organisatie:
Woke 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Rename coentunnel naar Verzoentunnel.

Wij constateren dat de Coentunnel in Amsterdam verwijst naar een massamoordenaar. Coen is namelijk de slachter van Banda.

+Lees meer...

Deze Hollander vermoorde o.a. 15000 inwoners van het Molukse eiland Banda voor een monopolie op nootmuskaat. Hij koos geld boven mensenlevens. Dat verdient geen enkele eer. Er is maar 1 ding heilig en dat is de liefde. Daarom: rename de Coentunnel naar Verzoentunnel.

10-06-2020