You, the petitioner
Hermien

Hermien moet blijven

117 signatures

Onze geit Hermien wordt zonder legitieme reden van haar weilandje verjaagd. Wij hebben het landje in bruikleen van een VvE maar die wil er parkeerplaatsen van maken. Ze hebben echter geen geld en geen vergunning. Toch moet Hermien het veld ruimen en dat is niet eerlijk.

Petition

We

Vrienden van Hermien,

 

observe

  • dat er geen enkel spoedeisend belang is om het weiland van Hermien te ontruimen en haar de toegang tot het landje te ontzeggen.
  • Als het bestuur van VvE Lindepark concrete plannen en een vergunning van de gemeente heeft is het vroeg genoeg om Hermien te verhuizen.
  • Op dit moment is daar geen reden voor.
  • Het bestuur gaat voorbij aan eerder gemaakte afspraken die ons het gebruiksrecht geven zolang wij naast het landje wonen en lid zijn van de VvE

 

and request

Het bestuur van VvE Lindepark de eis dat het landje op 1 december leeg opgeleverd moet worden laat vallen en Hermien nog een poosje op het landje laten rondsjokken. Tevens verzoeken wij het bestuur van de VvE in gesprek te gaan met ons om afspraken te maken. Ook verzoeken wij dat het bestuur niet eigenhandig over gaat tot ontruiming. Je mag in Nederland geen eigen rechter spelen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
vereniging 
Petition desk:
Closing date:
2020-02-25 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
--  

History

Signatures