U, de petitionaris
A9051260 375a 4574 8b9d a906ef831baf

Henk is een legend

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, uw petitie gaat over een privékwestie. Daar is petities.nl niet voor. Deze website is voor petities aan de overheid op grond van artikel 5 in de Grondwet.

U kunt daarvoor een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.

Maar als deze kwestie groter is en een structureel probleem betreft, dan is het zeer welkom op petities.nl. Formuleert u het dan zo dat deze individuele kwestie een illustratie is voor het grotere probleem en maak duidelijk dat dit meer mensen aangaat.


Henk is een legend En werkt in de Efteling en moet gewoon heel ff legend van het jaar worden dus teken ff deze pietitie en volg ff Eftelingpicture op Instagram alvast bedankt en ja dat Henk is gewoon echt een legend deze tekst moet ff 300 woorden hebben dus ik tip deze tekst ff helemaal vol dus jaa

Petitie

Wij

De mensen die deze petitie tekenen vinden ook dat Henk een legend is en hij legend van jaar worden

 

constateren

Henk is een legend dus teken deze petitie nu dus doe dat gewoon ff deze tekst moet vierhonderdvijftig woorden bevatten dus ik typ ff wat dus skip deze tekst maar ff ja oké doei volg ff eftelingpicture op Instagram en ja die dat gewoon ff en teken gewoon heel even deze petitie zodat Henk een legend kan worden en ja dat hij is bijna vol dus ik ben dadelijk eindelijk bijna klaar met typen en ja doei alvast teken deze petitie nu maar gewoon oké doei

 

en verzoeken

Teken deze petitie dan kan Henk een echte legend worden dat is hij al maar ja boeie ik moet weer heel veel woorden schrijven en dat zou ik niet dus ik zet nu alleen spaties doei. Dit is saai. En het duurt lang. Scroll maar verder hoor. Nog 100 woorden. Nog 50. Klaar.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
werkgever 
Petitieloket:
Einddatum:
30-10-2020 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
--  
Organisatie:
Henk is een legend  

Geschiedenis

Ondertekeningen