You, the petitioner

Help mij Romano te kopen!


Feedback: privékwestie en gaat om inzamelen geld. U zoekt een crowdfundingwebsite. Wees terughoudend met het posten van persoonlijke gegevens, zeker in combinatie met claims erbij.


Ik wil mijn lievelings paard Romano kopen. Hij is het Arnhemse Sinterklaas Paard. Hij is mijn beste vriend en ik vind hem lief. Ik heb heel veel op hem gereden. Als ik hem gekocht heb mag hij gewoon mag hij gewoon nog lopen in de intocht en spelen in Sinterklaas films, series en reclames.

Petition

We

Ik ben Diana , ik heb 7 jaar gereden bij en ben al jaren vrienden met Romano.

 

observe

Ik ben heel lang beste vrienden met Romano. Wij zijn vrienden als Ash en Pikachu. Vroeger toen ik jonger was heb ik voor de lol een adopteer vergunning gemaakt. De eigenaar van , heeft die ondertekend. Maar nu breekt hij zijn belofte alleen maar omdat hij dan met Romano geld verdient aan lessen en dus eigenlijk gewoon eem vrekkige geldwolf is! Dan kan echt niet! Ik zou heel blij zijn als u tekent, want dit moet stoppen.

 

and request

Ik wil ervoor zorgen dat ik Romano kan kopen en onze oude belofte gewoon doorgaat. Dit is geen eerlijke handel en echte vrienden hoor je niet scheiden! Zeker niet als ze elkaar al jaren. Romano vindt mij veel liever dan de andere mensen van en helemaal liever dan , die toch alleen maar op kantoor zit. Deze vriendschap mag niet gescheiden worden door zo'n vrek!

Hopelijk wilt u tekenen en ervoor zorgen dat ik hem kan kopen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Arnhem 
Petition desk:
Closing date:
2021-09-02 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
-- 

History

Signatures