You, the petitioner
Image1

Help!! Het kruispunt Huis ten Boschstraat-Thorbeckelaan moet veiliger!

384 signatures

Aan de drukke hoofdweg Huis ten Bosschstraat ligt KBS de Pionier. Vele scholieren steken op het kruispunt met Thorbeckelaan/De Kwekerij over. Het is inmiddels duidelijk dat de verkeerssituatie voor voetgangers en fietsers zeer onveilig is.

Petition

We

Kinderen van de Pionier, direct omwonenden, dorpsgenoten, ouders en grootouders

 

establish that:

Nieuwe kruising Huis ten Boschstraat/Thorbeckelaan/De Kwekerij is erg druk en onveilig voor voetgangers en fietsers. De eerst ongelukken hebben al plaatsgevonden. Vele ouders hebben nare ervaringen met bijna-ongelukken. Het een kwestie van tijd voordat een kind wordt aangereden! Probleem: 1 Te veel verkeer voor huidige situatie zonder stoplicht/rotonde 2 Niemand houdt zich aan de 30km/u 3 Zebrapad is slecht zichtbaar, dag & nacht

 

and request

Ondanks aanpassing van de Huis ten Boschstraat 1 jaar geleden door de komst van een nieuwe woonwijk is de verkeerssituatie van het kruispunt zeer onveilig. Op dit drukke kruispunt moeten auto's, bussen, fietsers en voetgangers oversteken met enkel een zebrapad. Daarnaast is het een drukke oversteekplaats voor kinderen vanuit het dorp om de KBS Pionier te bereiken. Wij willen graag een veilig kruispunt, voor iedereen! Met name voor onze kinderen

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Stichtse Vecht 
Petition desk:
Closing date:
2016-05-24 
Lead petitioner:
Maarten de Groot 
Website:

History

Signatures

Updates

Kruispunt Huis ten Boschstraat-Thorbeckelaan moet veiliger!

Vandaag gaat de petitie van start!

Deze petitie is gericht aan de gemeente stichtse vecht zodat deze de verkeersveiligheid van het kruispunt spoedig kan aanpassen.
Aangezien dit kruispunt in de gemeentelijke Verkeer- en Vervoersplan Stichtse Vecht 2013 NIET wordt aangeduid als gevaarlijk kruispunt is deze petitie is gestart.

+Read more...

Dit om aan te tonen dat er voldoende draagkracht is vanuit de gemeenschap voor dit probleem. Laat ons graag veilig oversteken!

2016-02-24