You, the petitioner
Vergadering

Help de huurders van Stichting Studio aan een nieuwe ST-ART

415 signatures

Op 20 okt 2015 hebben wij, huurders van 32 ateliers aan de Parkstraat in Zaandam vernomen dat onze werkruimtes uiterlijk 16 jan 2016 ontruimd dienen te zijn. Wij zijn inkomensafhankelijk van deze ruimtes! Steun ons voor het behoud van onze ateliers of voor het vinden van een betaalbaar alternatief.

Petition

We

Huurders van 32 ateliers in het gebouw van Stichting Studio aan de Parkstraat in Zaandam

 

observe

Op 20 okt 2015 hebben wij, huurders van 32 ateliers aan de Parkstraat in Zaandam vernomen dat onze werkruimtes uiterlijk 16 jan 2016 ontruimd dienen te zijn. Wij zijn inkomensafhankelijk van deze ruimtes!

Stichting Studio biedt al meer dan 25 jaar een onderkomen aan kunstenaars en creatieve zelfstandigen. Een culturele bedrijfsgemeenschap van beginnende en ervaren kunstenaars van alle generaties.

 

and request

In de afgelopen 25 jaar bezochten duizenden bezoekers onze atelierruimtes. Tijdens de open atelierdagen, de kunstkoopjesmarkt en individuele bezoeken. Daarnaast geven wij keramiek-, edelsmeed-, beeldhouw-, glas-, schilder- en tekencursussen en ismakogie-workshops. Voor jong en oud. Er zijn foto-shoots, er is een special make up-artist, een illusionist, we hebben archeologen die actief zijn in alle vormen van archeologisch (veld)onderzoek en voeren met regelmaat opdrachten uit voor gemeente Zaanstad. Onze musici weten middels klank en taal betekenis te geven aan tekst of muziek, onze beeldend kunstenaars exposeren op tal van plekken in binnen- en buitenland.

Het mag duidelijk zijn: wij bieden een centrum waar creƫren, leren en beleven al meer dan 25 jaar voorop staan. De maatschappelijke waarde van cultuur waar kunstenaars, omwonenden en bedrijven elkaar inspireren en een wisselwerking met elkaar aangaan is hier in het geding.

We vragen u daarom met klem om ons te helpen onze werkruimtes te behouden of ons bij te staan in het vinden van nieuwe huisvesting.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Zaanstad 
Petition desk:
Closing date:
2016-07-28 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Salwa Jabli 

History

Signatures