U, de petitionaris

Hansie Hansie moet blijven!

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over televisie-inhoud. De overheid gaat daar niet over, dat is aan de omroepen. Als u de mediawet wilt veranderen (waar onder andere in staat hoeveel procent van de zendtijd er wat voor soort programma's moet worden uitgezonden door de publieke omroep) dan kunt u wel een petitie starten.

Als u toch een petitie aan een omroep/bedrijf wilt richten (waar ze normaal niks mee doen), dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.


VI heeft besloten Hansie Hansie en mogelijk zelfs alle vaste gasten weg te sturen. Zo ga je niet om met de mensen die je programma mede een succes hebben gemaakt. Wij roepen op tot actie.

Petitie

Wij

Kijkers van VI

 

constateren

Dat VI besloten heeft om o.a. vaste gast Hans Kraay weg te sturen voor het nieuwe format vanaf januari.

 

en verzoeken

Dit met onmiddellijke ingang terug te draaien. De vaste gasten hebben VI mede het succes gemaakt wat het vandaag de dag is en verdienen het om op zijn minst af en toe te blijven langs komen. Is het niet voor jullie dan voor de trouwe fans en vaste kijkers.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
werkgever 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
L. van Gaal 

Geschiedenis

Ondertekeningen