You, the petitioner
There is news!
Bandicam 2021 05 09 22 54 04 768

Hanin en haar familie moeten een permanente verblijfsstatus krijgen

15,376 signatures

Woensdag 5 mei 2021 ontroert Hanin Al Kadamani Nederland met haar vertolking van 'Imagine' van John Lennon tijdens het Bevrijdingsfestival op het podium van Carré. Zij onderstreept daarmee ons gezamenlijk verlangen naar vrede. Achter de lieve glimlach van Hanin gaat een drama schuil. Teken en deel a.u.b !

Petition

We

Burgers van Nederland die bezorgd zijn over de 'zeer hardvochtige overheid' die steeds meer zichtbaar wordt...

 

observe

  • dat een familie die gevlucht is voor oorlog in Syrië. waarvan de dochter op het bevrijdingsfestival op nationale TV heeft gezongen, Hanin, een plekje in Nederland wordt geweigerd?
  • Inhumaan, ze zitten in een klemsituatie, ze mogen niet hier blijven en ze kunnen niet weg! Meer weten voor je tekent

 

and request

de Tweede Kamer der Staten Generaal om de verantwoordelijke Staatssecretaris Mevr. A. Broekers - Knol (VVD) zodanig te 'sensibiliseren' dat de IND opdracht krijgt de familie van Hanin een permanente verblijfsstatus te verstrekken.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2021-08-04 
Lead petitioner:
Jan de Groen 
Organisation:
De Groen Coaching en Artdevelopment 

History

Signatures

Updates

Op 29 juni worden de handtekeningen overhandigd aan de vaste kamercommissie voor Justitie en veiligheid in Den Haag

Op 29 juni om 13.30 uur worden de inmiddels meer dan 15.000 handtekeningen door mij overhandigd aan de vaste Tweede Kamercommissie voor Justitie en veiligheid in Den Haag. Ik zal dat zelf doen samen met iemand van de familie van Hanin.

+Read more...

Ook zal ons de gelegenheid worden gegeven om met de leden van de Kamercomissie te spreken om onze petitie toe te lichten. De petitie loopt nog door tot 4 augustus, maar de handtekeningen die later worden gezet dan 29 juni worden per 4 augustus nog digitaal toegestuurd aan de comissie. Een en ander heeft te maken met het Zomerreces van de Tweede Kamer,

2021-06-14

Hanin zat vanavond aan tafel bij Op1 om haar verhaal te vertellen, en haar nieuwe zelf geschreven song te presenteren !

Hanin zat vanavond aan tafel bij Op1 om haar verhaal te vertellen, en haar nieuwe zelf geschreven song te presenteren ! Prachtig, en meteen schoten de handtekeningen weer de lucht in ! Daar zijn we heel blij mee, ga door vrienden, teken en deel vooral !.

2021-05-29

Inmiddels is de petitie meer dan 15.000 keer getekend ! Op naar de 20.000 !

Op naar de 20.000 ! Ons streven is om eind volgende week de 16.000 handtekeningen te passeren ....Help ons mee door de petitie zo veel als mogelijk te delen in al je social-media netwerken ! Alvast dank, namens Hanin en haar familie ! .

2021-05-16