You, the petitioner

Handen af van de pensioenen

150 signatures

Wij, alle mensen, die hun geld in Pensioenfondsen gestopt hebben, eisen van de Nederlandse Regering dat zij met hun handen AFBLIJVEN VAN DE PENSIOENFONDSEN. Als ze dat gaan doen, tasten zij de bestaanszekerheid van grote groepen mensen aan (Lubbers pakte eerder 50 miljoen uit de pot. Dit is nooit terug gekomen).

Wij, als bezitter van de gelden, besef goed: Als eenling kun je niets, als grote groep verontwaardigden kun je een vuist maken. Teken en stuur deze petitie door naar al je vrienden en kennissen.

Petition

We

degenen, die beseffen dat het Kabinet op zijn vlucht voorwaarts, desperaat op zoek is naar geld.

 

observe

Banken krijgen hun geld (bijna) gratis van de ECB. Maar zij weigeren het geld te besteden aan hypotheken en aan het MKB. Dat ervaren zij als te risicovol. Zij brengen het liever naar de beurs. De regering heeft geen invloed op de banken (we mogen ze wel in stand houden, maar bonussen en hoge salarissen blijven gewoon doorgaan). Banken zijn een staat in een staat. Makkelijker voor de regering, is het dan om het risico bij de pensioenfondsen te leggen. Maar dit mag niet gebeuren. Hier moeten we voor waken

 

and request

Regering, blijf met je handen af van pensioengelden. Het is niet jullie geld.

wij, als bezitter van de gelden,besef goed.: Als eenling kun je niets, als grote groep verontwaardigden kun je een vuist maken. Teken en stuur deze petitie door naar al je vrienden en kennissen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Kabinet 
Petition desk:
Closing date:
2018-07-14 
Lead petitioner:
H. de Groot 

History

Signatures

Updates

handen af van de pensioenen

De hele economie lijkt goed te gaan, maar laat u niet foppen. Banken krijgen voor 0 % geld, maar regeringen niet.

+Read more...

Die moeten geld aan Brussel afdragen. Frankrijk en Duitsland proberen positieve verhalen te vertellen, maar kijk even verder. Europa valt bijna uit elkaar. Er komt steeds meer tweespalt. De afleidingsmanoevres (trump; noord korea en venezuela) worden uitgemolken. Het gaat slecht met Amerika; bepaalde steden en staten zijn al failliet. Ze kunnen niet meer fake-geld printen. Zorg zelf ook voor eigen geld in huis, want ook in Nederland komt de terugslag. En dan heeft de regering echt geld nodig. In Cyprus hebben ze een bail-out gehouden bij de banken. Spaargeld werd door de regering ingevorderd. Denkt u dat dat hier niet kan. Het is zelfs een agendapuntgeweest. Dus dat kan hier echt ook; houd geen geld op de spaarrekening. Maar pensioenen zijn nog makkelijker te pakken. Het mag niet gebeuren. Maak je sterk. Praat met vrienden en laat ze tekenen.

2017-08-12