You, the petitioner

Handen af van de homeopathie

94950 signatures

Al vanaf 1 juli mag van minister Schippers niet meer op verpakkingen en bijsluiters van homeopathische geneesmiddelen staan waarvoor ze gebruikt worden, omdat de werking niet wetenschappelijk bewezen is. Hierdoor verdwijnen homeopathische geneesmiddelen waarschijnlijk. Belangrijk!!: aan iedereen die de petitie wil ondertekenen; Wij willen met de petitie onder andere een burgerinitiatief starten, zodat de Tweede Kamer ons voorstel op de agenda moet zetten. We willen dat de voorstanders van homeopathie echt gehoord worden door de regering. Daarom gaan we voor 100.000 handtekeningen, die bij voorkeur voorzien zijn van uw naam, adres en geboortedatum, de bevestiging dat u 18 jaar of ouder bent en u de Nederlandse nationaliteit bezit. Alvast bij voorbaat dank!!

Petition

We

Mensen die hun eigen weloverwogen keuzes willen maken als het gaat om gezondheid.

 

observe

Vrijwel geen eigen keuze reguliere medicatie of homeopathie. Ongecontroleerde internethandel in homeopathie wordt op deze manier in de hand gewerkt. Meer (onnodig) medicijngebruik en huisartsenbezoek geven stijgende zorgkosten. De minister wil wetenschappelijk bewijs van de werking van het homeopatische product. Maar wat is het bewijs waard als deze bewijzen steeds vaker geheel onder invloed staan van de machtige rijke farmaceutische industrie?

 

and request

De wetgeving rondom homeopathie moet blijven zoals zij is. Het Nederlandse volk moet de vrijheid behouden om zelf keuzes te kunnen maken m.b.t. medicijngebruik bij niet ernstige medische klachten. Zonder voorlichting op de verpakking, minder kennis. Heb het vertrouwen in het Nederlandse volk dat het intelligent genoeg is om zelf een weloverwogen keuze te maken op dit gebied.

Sign this petition

 

History

Signatures

Mirjam van Rijn
Voorschoten
homeopaat
over 4 years
henk Klep
Etten-Leur
klassiek Homeopaat
over 4 years
Raymond Berghuis
Westerhaar-Vriezenveenschewijk
Drogist
over 4 years
Ria Spaan, therapeut natuurgeneeskunde
Kortenhoef
natuurgeneeskunde
over 4 years
Mieke Koller
Ermelo
homeopaat
over 4 years
H.B.M. de Jager
Bergschenhoek
Natuurgeneeskundig therapeut
over 4 years
Rosmarijne Boontjes
Soest
Klassiek homeopaat
over 4 years
Paulo Saraiva
Amsterdam
Architect
over 4 years
marinus van loon
sneek
drogist
over 4 years
Martine Knoeff
st jansklooster
drogiste
over 4 years
Hildegard Dijkgraaf VHCN opleiding klassieke homeopathie voor dieren
Lochem
directeur
over 4 years
Hetty Buitelaar
Capelle aan den IJssel
arts
over 4 years

Updates

No news about this petition yet.